Şehitkamil'de hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Şehitkamilde hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 14:11

Şehitkamil'de hedef 3 puan

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - ŞEHİTKAMİL Belediye Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig’in 18'inci haftasında 11 Nisan Spor Kulübü ile kendi evinde karşılaşacak. Haftaya galibiyet morali ile başlayan yeşil-siyahlılar, çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi'nde geçen hafta deplasmanda Kahramanmaraş Sakarya Spor Kulübü ile karşılaşan ve rakibini 1-0’lık sporla mağlup eden Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, hafta sonu sahasında konuk edeceği 11 Nisan Spor'u da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Antrenörü Seçkin Göksel, müsabaka öncesi hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Elde ettiğimiz 3 puan serisini deplasman galibiyeti sürdürdük. Ligde üst sıralara çıkışımızı sürdürmeyi hedefliyoruz. Ligde tüm maçlar bizim için final değerindedir. Maç günü teknik ekibimiz ve yeşil-siyahlı kramponlarımız, 3 puan için sahada hazır olacak. Ümit ediyorum ki 90 dakika sonrasında gülen taraf biz oluruz. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Sahada ellerinden gelen çabayı göstereceklerinden eminim. Galip gelerek moralli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!