Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne, "beyaz bayrak"

Güncelleme Tarihi:

Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesine, beyaz bayrak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:02

Haberin Devamı

MUŞ(AA) - Malazgirt ilçesinde en temiz okul seçilen Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi, "beyaz bayrak" ile ödüllendirildi.

Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığıile işbirliğiyle okulların denetlenmesi ve okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda uygulanan proje kapsamında, gerekli kriterleri taşıyan Malazgirt Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne beyaz bayrak verildi.

İl genelinde 66 okulun beyaz bayrak almak için müracaatta bulunduğu ancak gerekli şartları yerine getiren ve komisyonca yapılan denetim sonucunda sertifika, beyaz bayrak ve pirinç levha alamaya hak kazanan 14 okulun olduğu açıklandı.

Şehit Yusuf Ulaş İmam Hatip Lisesi Müdürü Şeyda Başer, en temiz okul olarak seçilmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Disiplinli çalışma ve hijyene dikkat ederek öğrencilerimize daha temiz bir ortamda eğitim vermek için çabalıyoruz. Beyaz bayrak ünvanını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenleyeceği bir törenle alacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!