Şehit yakınları ve gaziler onurlandırıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit yakınları ve gaziler onurlandırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 13:40

Şehit yakınları ve gaziler onurlandırıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Valiliği tarafından düzenlenen törende şehit ailesi ve gaziler, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı ile onurlandırıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

Denizli Polisevinde şehit ailesi ve gaziler için düzenlenen törene: Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Gülsezen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin ile Devlet Övünç Madalyası alacak olan şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı. 

Vali Karahan törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanının takdirleri ile devletin, milletine canları, kanları ile hizmet eden, bu vatan evlatlarını en yüksek derecede takdir ve takdim etmek onların hatırlarını ebediyete kadar yaşatmak amacıyla övünç madalyası verildiğini belirterek, "Bu vatan toprakları ilelebet, düşmana çiğnetmeden namahreme teslim etmeyeceğiz. Bu bayrak inmeyecek, bu ezan dinmeyecek. Ülkemiz bir ateş çemberi içinde ama bu bizim birlik ve beraberliğimiz, sizi şehit yakınlarımızın gözlerindeki kararlılık, dirayet, iradeniz gururlandırıyor" dedi.

Daha sonra törende Vali Karahan, 10 şehit yakınına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim edilirken, 2 gaziye de Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi. Törende şehit yakınları gözyaşlarını tutamazken, 15 Temmuz Şehidi Haki Aras'ın Devlet Övünç Madalyası ve Beratı'nı kızı Arzu Aras aldı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!