Şehit ve gazi yakınlarına ehliyet kursu ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

Şehit ve gazi yakınlarına ehliyet kursu ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 13:31

Şehit ve gazi yakınlarına ehliyet kursu ücretsiz

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ta faaliyet gösteren sürücü kursları sahibi Uğur Bozdoğan, ehliyet için kendilerine başvuran şehit ve gazilerin birinci derecedeki yakınlarından kurs ücreti almayacaklarını söyledi.

Uğur Bozdoğan, Elbistan ve Dulkadiroğlu İlçelerinde faaliyeti gösteren kurslarda, ülke için hiç çekinmeden canlarını veren şehitlerin yakınları ile bu uğurda uzuvlarını kaybeden gazilerin yalnız olmadıklarını hissettirmek adına kampanyayı düzenlediklerini söyledi. Bozdoğan, şöyle konuştu:

"Ülke için seve seve canını veren kahramanların aileleri için ücretsiz sürücü kursu kampanyası başlattık. Şehitlerimizin birinci derecedeki yakınlarına ehliyet almaları için bizlere başvurduklarında kurs ücreti almayacağız. Herhangi bir süre kısıtlamamız yok. Gerek 15 Temmuz gerekse bu güne kadar memleketimizin farklı yerlerinde canını hiçe sayarak şehadete ermiş kahramanlarımızın yakınları ile gazi ve gazi yakınlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Bu anne baba olabilir, çocuklar olabilir. Kurslarımıza müracaat etmeleri halinde herhangi bir kurs ücreti talep etmeksizin kurum olarak bu kardeşlerimize ehliyet vermek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!