Şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi bilgisayar

Güncelleme Tarihi:

Şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi bilgisayar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2017 11:20

Şehit ve gazi çocuklarına karne hediyesi bilgisayar

Haberin Devamı

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT Belediyesi ve Kocaeli Polis Eşleri Derneği'nin organizasyonu ile 25 şehit ve gazi çocuğuna karne hediyesi olarak dizüstü bilgisayar hediye edildi.

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Polis Eşleri Derneği'nin organizasyonu ile şehit ve gazilerin çocuklarına karne hediyesi verildi. 25 şehit ve gazi çocuğuna dizüstü bilgisayar hediye edilirken, okul çağında olmayan 60'a yakın çocuğa da mp3 player, oyuncak ve çeşitli hediyeler verildi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan yaptığı konuşmada, "Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır, onlar bizim evlatlarımız, biz onların da babasıyız. Bugün burada rahatlık içerisinde özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunabiliyorsa, rahat nefes alabiliyorsak bu ortamı sağlayanlarımız var. Allah'a binlerce şükürler olsun bu söylediklerimizin bir tanesine sahip olmak için çırpınan ülkeler, insanlar var. Gerek Güneydoğu'da gerekse ülkemizin dört bir noktasında kendini sessiz sedasız siper eden kahramanlarımız var, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var. Bizim için mücadele eden, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın arkasında birde görünmez kahramanlar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz. Bayrak ezan ve vatan sevgisi tıpkı kahramanlarımızın olduğu gibi ailelerimizin kalbinde de üst düzeyde olduğu için bu duruma katlanabiliyorsunuz" dedi.

Doğan şehit ve gazi çocuklarına moral vermek istediklerini ifade ederek, "Biz Türk milleti olarak size minnettarız. Bu sembolik hediyelere sizlerin ihtiyacınız olduğu için değil, bir nebzede olsa sizlere moral vermek, vefa borcumuzu ödemek için yapıyoruz. Allah'a çok şükür ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemiz bir başka güçleniyor. Vatan, millet uğruna şehit düşen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Verdikleri mücadelede gazi olanlara Allah'tan şifa diliyoruz. Yine şuanda vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için mücadele eden karamanlarımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah kılıçlarını keskin etsin, Allah onları korusun. Bizde polis, asker, Mehmetçik dendiği zaman akan sular durur. İmkanlarımız doğrultusunda onlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci, Doğan'a plaket vererek, teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!