Şehit Ve Gazi Aileleri İçin Çanakkale’ye Gezi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Ve Gazi Aileleri İçin Çanakkale’ye Gezi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 10:41

MENDERES BELEDİYESİ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI NEDENİYLE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İÇİN ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLEDİ.

Menderes Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle şehit ve gazi aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi.
Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında şehit ve gazi aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi. Gezi kapsamında Çanakkale’ye yolcu edilen şehit ve gazi yakınları, rehberler eşliğinde iki gün boyunca savaşın yaşandığı noktaları yakından görecek.
Yolculuk öncesi geziye katılan vatandaşlarla bir araya gelen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes Belediyesi olarak hemşehrilerimizin şanlı tarihimizin nasıl yazıldığını Çanakkale’ye giderek yaşamasını istedik. Bu kapsamda bir ilki daha uygulamaya koyuyor ve Çanakkale gezilerimizi başlatıyoruz. İlk gezimizi şehit ve gazi yakınlarımız için düzenledik. Bundan sonra periyodik olarak Çanakkale’ye gezilerimizi düzenleyeceğiz, gezilerimiz sürekli olacak" dedi.
Tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Soylu, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Cumhuriyet’in 92. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Milletimizin bir ve beraber olma, sonsuza kadar birlikte yaşama iradesinin en güzel ifadesidir Cumhuriyet. Birlik ve beraberliğimiz bu topraklarda ilelebet daim olacaktır. Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!