Şehit uzman çavuş Osman Öz'ün anne ve babası oğullarının acı haberini hastanede aldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuş Osman Özün anne ve babası oğullarının acı haberini hastanede aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 09:00

DİYARBAKIR’ın Sur İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz’ün Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.

Haberin Devamı

Sur İlçesi’nde barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için devam eden Bayrak-12 operasyonu sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında dün saat 16.00 sıralarında çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan 38 yaşındaki Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz, Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu.  

ÜÇ ÇOCUK BABASI  

Uzman Çavuş Osman Öz’ün şahadet haberi Afyonkarahisar’ın Evciler İlçesi’ne bağlı Gökçek Köyü’ndeki baba ocağına ulaştı. Evli, 15 ve 8 yaşlarında iki erkek, 1 yaşında da kız çocuk babası olduğu belirtilen şehit Öz’ün, eşi ve çocuklarının Tunceli’de yaşadığı kaydedildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 17 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan şehit Osman Öz’ün, Tunceli 1’inci Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görevli olduğu, Sur’a geçici görevle gönderildiği belirtildi.  

Haberin Devamı

KAYINPEDERİNİN EVİ TAZİYE EVİ OLDU  

Polislikten malulen emekli olan şehidin babası 66 yaşındaki Fehmi Öz ile anne Nermin Öz’ün Eskişehir’de olduğu, babasının burada karaciğer ameliyatı geçirdiği kaydedildi. Şehidin anne ve babasının olmaması nedeniyle aynı köyde oturan kayınpederi Cenk Yılmaz’ın evi taziye evine dönüştü. Eve Türk bayrağı asılırken, komşular taziye için eve geldi. Ambulans ve jandarma ekipleri de evin önünde hazır bekletiliyor.

OĞULLARININ ŞEHİT HABERİNİ HASTANEDE ALDILAR

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde oturan ve rahatsızlığı nedeniyle geldiği Eskişehir Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’nde ameliyat geçiren baba Fehmi Öz ile eşi Nermin Öz, oğulları Jandarma Uzman Çavuş Osman Öz’ün şehit olduğu haberini hastaneye gelen askeri yetkililerden aldı.

Şehit uzman çavuş Osman Özün anne ve babası oğullarının acı haberini hastanede aldı
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna da hastaneye giderek şehidin anne ve babasına başsağlığı diledi. Vali Tuna hastane çıkışında gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Şehidin babası tedavi için buraya gelmişler. Tekrar bu gece Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesine geçecekler. Şehidimizin cenazesi oraya gelecek ve oradan kaldırılacak. Baba ameliyat geçirmiş ve durumu şu anda iyi.''

Haberin Devamı

Şehidin babası Fehmi Öz ile annesi Nermin Öz, askeri yetkililer tarafından Dinar ilçesine götürüldü.

Şehit uzman çavuş Osman Özün anne ve babası oğullarının acı haberini hastanede aldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!