Şehit uzman çavuş Kasım, Giresun'da törenle toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuş Kasım, Giresunda törenle toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2016 15:35

Şehit uzman çavuş Kasım, Giresun'da törenle toprağa verildi

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/ÇANAKÇI (Giresun), (DHA) - VAN’ın Çaldıran İlçesi Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Murat Kasım'ın cenazesi, Giresun’un Çanakçı İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Şehit uzman çavuş Murat Kasım için Çanakçı İlçe Jandarma Komutanlığı yanındaki pazar yerinde tören düzenlendi. Törene Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, şehit annesi Havva, şehit eşi Cennet, kardeşleri uzman çavuş Hasan Ali ile Timur ve Muhammet Kasım, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Şehit uzman çavuş Murat Kasım'ın kızları 1 yaşındaki Rümeysa'yla bir kadın asker, 2 yaşındaki Berranur ile de bir yakını ilgilendi.
Şehit uzman çavuş Murat Kasım’ın yakınları gözyaşı dökerken, kendisi gibi Hakkari’de uzman çavuş olan kardeşi Hasan Ali Kasım da ağabeyinin tabutuna sarılarak "Sen bunları hak etmedin ağabey" diyerek ağladı. Eşi Cennet de tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Uzman Çavuş Murat Kasım'ın cenazesi, Deregözü Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!