Şehit uzman çavuş İsmail Yüksel'in babası: En son dün konuştuk

Güncelleme Tarihi:

Şehit uzman çavuş İsmail Yükselin babası: En son dün konuştuk
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 12:55

HAKKARİ’nin Şemdinli İlçesi Tekeli Tabur Komutanlığı’na bağlı üs bölgesine dün akşam PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonrası çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş 23 yaşındaki İsmail Yüksel’in Aksaray’ın Ağaçören İlçesi’ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Haberin Devamı

Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından ailesine verilirken, yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba evi Türk bayrakları ile donatıldı.

Acı haberi alan şehidin komşuları ve yakınları da eve akın etti. Şehit Uzman Çavuş’un annesi Fahriye ve babası Ramazan Yüksel’i yakınları teselli etmeye çalıştı. 2’si erkek 2’si kız 4 kardeşi olan Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in bekar olduğu öğrenildi.

Evin önünde taziyeleri kabul eden baba Ramazan Yüksel, oğluyla son olarak şehit olduğu gün cep telefonu ile görüştüğünü belirterek, "Dün ikindi saatlerinde cep telefonu ile görüşmüştük. İyi olduğunu söyledi. Sesi biraz uykulu geliyordu. Fazla bir şey anlatmadı, ben de sormadım. Sabah şehit olduğu haberini aldık. Vatan sağ olsun" dedi.

Haberin Devamı

Şehit Uzman Çavuş İsmail Yüksel’in yarın düzenlenecek törenin ardından Ağaçören’de toprağa verileceği belirtildi. (Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY - DHA) 

Şehit uzman çavuş İsmail Yükselin babası: En son dün konuştuk

 

BAKMADAN GEÇME!