Şehit Uzman Çavuş Aydın için mevlit okutuldu

Güncelleme Tarihi:

Şehit Uzman Çavuş Aydın için mevlit okutuldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 11:04

Şehit Uzman Çavuş Aydın için mevlit okutuldu

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi Zer Tepe bölgesinde icra edilen operasyon esnasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen el yapımı patlayıcı saldırısı sonucunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın için mevlit okutuldu.
Şehit Aydın'ın Mevlana Mahallesi'ndeki baba evinde okunan mevlide Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bukan, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz ile vatandaşlar katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Şehit Aydın için dualar okundu. Mevlidin ardından Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları Şehit Furkan Aydın'a Allah'tan rahmet dileyerek ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabır temennilerini ilettiler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!