Şehit Recep Gündüz son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Recep Gündüz son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 16:35

Şehit Recep Gündüz son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Recep DEMİRCİ / ERZİNCAN, (DHA) - İSTANBUL’da 15 Temmuz gecesi Boğaziçi Köprüsünü trafiğe kapatan askerlerin açtığı ateş sonucu yaşamını yitiren 27 yaşındaki Recep Gündüz, gözyaşları arasında Erzurum Tercan'da toprağa verildi.
İstanbul’da bir inşaatta işçi olarak çalışan ve bekar olan Recep Gündüz, darbe girişimi sırasında Boğaziçi köprüsünde askerlerin açtığı ateş sonrası yaşamını yitirdi. Recep Gündüz için bugün Tercan'da öğle vakti cenaze töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın çelenk gönderdiği cenazeye Vali Ali Arslantaş, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı AK Partili Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, CHP İl Başkanı Ayhan Doğan, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı.
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı törende Recep Gündüz'ün cenazesi, vatandaşların omuzlarında tekbirler eşliğinde tören alanına getirildi. Recep Gündüz’ün babası Yaşar Gündüz ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Yavuz Karabayır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Recep Gündüz, Kurukol köy mezarlığına defnedildi.

FOTOĞRAFLI







 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!