Şehit polis Emre Fıstıkeken’ın acısı Göre’yi sardı

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Emre Fıstıkeken’ın acısı Göre’yi sardı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 11:22

Şehit polis Emre Fıstıkeken’ın acısı Göre’yi sardı

Haberin Devamı

Sinan KORKMAZER/ NEVŞEHİR, (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi Emre Fıstıkeken’in acısı, Nevşehir’in Göre Beldesi'ndeki yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Şehitin annesi Şerife Fıstıkeken’in Göre beldesi doğumlu, babası Ayhan Fıstıkeken’in ise Nevşehir merkezde doğduğu, şu anda İzmir’de yaşadıkları belirtildi. Anne ve babası acı haberi alır almaz şehidin defnedileceği Göre Beldesi'ne hareket etti.
Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'nde şehit düşen özel harekat polisi 24 yaşındaki Emre Fıstıkeken’in Nevşehir’in Göre Beldesi'nde bulunan akraba ve komşularının ocağına ateş düştü. Şehit Fıstıkeken’in Göre Beldesi'nde bulunan akrabaları sabahın ilk saatlerinden itibaren sokakları ve evlerini Türk bayraklarıyla donattı. Şehit Emre Fıstıkeken’in dayısı Mehmet Ateşok şunları söyledi:
"Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'nde Hakk’ın rahmetine kavuştu, şehit düştü. 'Vatan sağ olsun' diyoruz. Vatan ve bayrak için şehit düştü. Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun. Anne ve babası İzmir’de yaşıyordu. Haberi alınca uçağa binip geliyorlar. Cenaze buradan kalkacak. İki yıl önce göreve başladı. En son iki ay önce görüştük. ‘Görevimin başındayım, çalışıyorum’ dedi. Anne ve babası İzmir’de oturuyorlar. Bizi ziyaret etti, gitti."
Şehit Emre Fıstıkeken’in cenazesi bugün ikindide Göre Beldesi'nde kılınacak namaz ardından toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!