Şehit polis çocukları için yardım topladılar

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği, geçtiğimiz akşam Hilton’da bir yardım gecesi organize etti.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’ın eşi Hülya Cerrah’ın, dernek başkanı Olcay Köksal adına organizasyona emeği geçen Semra Özal, Neval Güler ve Uğur Batur’a ödül verdiği gecede, Uğur Antik tarafından bir de müzayede düzenlendi. 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, açık artırmada 3 bin 500 YTL karşılığında ay-yıldızlı bir kolye ve 4 bin 500 YTL karşılığında kalp kolye ucu ile küpe satın aldı. Müzayedede satışa sunulan 63 parça eserden toplam 90 bin YTL gelir edildi. Ayrıca yardım amacıyla tanesi 500 YTL’den 700 adet de bilet satıldı. Konuklar Coşkun Sabah, Ayşe Taş ve Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla da keyiflerine keyif kattı.

Harvey Nichols’da çılgın parti

Harvey Nichols, "Beyond Fashion" bölümünün 650 metrekareye büyütülmesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir parti veridi. "Tokyo Disco Beyond Fashion Party" için özel olarak Londra’nın ünlü DJ’leri Marc Van Loon ve Steve Simpson getirildi. Tokyo Disco Showgirl grubunun da şovuyla renk kattığı partide zaman zaman marjinalliğin sınırları zorlandı. Konuklar arasında bulunan Esra Gürsoy da partiye katılan ünlü yüzler arasındaydı. Bu arada bir de not düşeyim: 38 ünlü markanın ürünlerinin satışa sunulduğu denim alanı, sadece bu gece için parti mekanına dönüştürülmüştü...

Gözleri arkada kalmadı

Antik A.Ş’nin sahibi Nurcan-Turgay Artam çifti, bayram tatilini fırsat bilip mini bir Avrupa turuna çıktı. Oğulları Olgaç ise bu seyahatte onlara eşlik etmedi. Öğrendiğime göre bunun nedeni, yeni yılda iyice hızlanacak olan müzayede trafiğiymiş. Olgaç Ortam, müzayedelerin hazırlıklarına şimdiden başlamak için İstanbul’da kalmayı tercih etmiş.

Hamoğlu nişanlandı

Hamoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hamoğlu, şirketlerinde yöneticilik yapan Nurşen Kaya ile önceki gün nişanlandı. Çiftin nişan töreni, Kız Kulesi’nde yapıldı. Törene Hamoğlu’nun az sayıda yakın dostu katıldı. Sanatçı Kayahan da davetliler arasındaydı.

Açılış için gelip alışveriş yaptılar

Fendi, Türkiye’deki ilk mağazasını İstinye Park’ta, iş ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı özel bir davetle açtı. Fendi tutkunları mağazada Karl Lagerfeld tarafından tasarlanan koleksiyonların yanı sıra Silvia Venturini Fendi’nin tasarladığı aksesuvarları da görme imkanı buldu. Mağazanın açılış davetine katılan Gül Ergi, Ebru Şallı, Sema Basa ve kızı Saba Yurtoğlu, organizasyondan yüklü miktarda alışveriş yapmış olarak ayrıldı.

Şimdi herkes kendi hediyesini seçiyor

Home Store mağazaları, özel günler için sınırlı sayıda tasarladığı Gift Card ile sevdiklerine güzel bir hediye sunmak isteyenlerin yüzlerini güldürdü. Bunun için herhangi bir Home Store mağazasına uğrayıp, hediye vermek istediğiniz kişinin ismini ve kart limitini belirtmeniz yeterli oluyor.

Osse’nin yeni yüzü

Osse gözlükleri, 2008 yazının modellerini tanıtmak için geçtiğimiz hafta Londra’da bir davet verdi. Markanın Türkiye mümessili Enis Özkan, model Simge Tertemiz ve Iraz Gökçeören de bu tanıtım nedeniyle İngiltere’deydi... Osse’nin Avrupa’daki yeni yüzü olan Tertemiz, dünyaca ünlü bir markanın kendisini seçmesinden dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Can çifti oğullarını evlendiriyor

Reyhan-Erkut Can çifti, oğulları Burçin’i evlendiriyor. Sosyete dergisi V.I.P.’nin sahibi de olan yılların deneyimli gazetecileriçift, 5 Aralık günü saat 17.30’da oğulları Burçin’i, Nedime Mert-GüneyKarayel çiftinin kızı Ayça ile Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde evlendirecekler.
Yazarın Tüm Yazıları