Şehit polis, Adana’da gözyaşlarıyla uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis, Adana’da gözyaşlarıyla uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 15:33

ANKARA Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na darbecilerin saldırısında şehit düşen polislerden 26 yaşındaki Yunus Uğur’un cenazesi, Adana’da gözyaşlarıyla uğurlandı. Duygusal anların yaşandığı cenaze törenine, aynı saldırıda yaşamını yitiren ikiz polisler Ahmet ve Mehmet Oruç’un annesi Sanem Oruç da katılarak ailenin acısını paylaştı.

Haberin Devamı

Nişanlı olan polis memuru Yunus Uğur için merkez Sarıçam İlçesi’ndeki Buruk Mezarlığı’nda düzenlenen törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6’ncı Mekanize Piyade Tümeni Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü ile yüzlerce vatandaş katıldı. Törende oldukça duygusal anlar yaşandı. 17 yaşındaki kardeşi Furkan Uğur, ağabeyinin polis ceketini giyip zaman zaman ceketi öpüp kokladı. Diğer kardeşi 23 yaşındaki Emre Uğur da ağabeyinin tabutuna son kez el sallayıp kardeşi Furkan’a sarılarak teselli etmeye çalıştı. Nişanlısının şapkasını takan Meryem Doğan da yakınları tarafından teselli edildi.

İKİZLERİN ANNESİ ACIYI PAYLAŞTI

Aynı saldırıda şehit düşen Adanalı ikiz polisler Mehmet ve Ahmet Oruç’un annesi Sanem Oruç da ağıt yakan anne Asiye Uğur’un acısını paylaştı. Babası Ramazan ve kardeşleri Furkan ile Emre Uğur, tabuta asker selamı verdi. Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in konuşmasının ardından Adana İl Müftüsü Arif Gökce, cenaze namazını kıldırdı. Yunus Uğur’un cenazesi gözyaşları arasında Buruk Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!