Şehit Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı'nı, eşi ve 3 kızı uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısını, eşi ve 3 kızı uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 16:33

Şehit Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı'nı, eşi ve 3 kızı uğurladı

Haberin Devamı

Hasan BÖLÜKBAŞ/AKSARAY, (DHA) - DARBE girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde darbe girişimi sırasında Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 46 yaşındaki Önder Güzel'in cenazesi memleketi Aksaray'da yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
Geçen 15 Temmuz günü darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'ndeki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Daire Başkan Yardımcısı Önder Güzel'in cenazesi bugün memleketi Aksaray'a getirildi. Baba evi önünde helallik alındıktan sonra cenaze, törenin yapılacağı Ulu Camii'ne götürüldü.
Törene Vali Aykut Pekmez, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşçı, polisler, bürokratlar, ailesi, yakınları ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
Şehit eşi Yeşim Güzel, kızları Gülşen, Deniz ve Elif Güzel ile birlikte kendileri için ayrılan bölüme oturdu. Yeşim Güzel'in şehit eşinin şapkasını takarak, kızları 16 yaşındaki Gülşen Güzel, 12 yaşındaki Deniz Güzel ve 10 yaşındaki Elif Güzel de babalarının üniformalarıyla törene katıldı. Şehit Güzel'in cenazesi kılanan cenaze namazının ardından Özel Harekat ekiplerinin omuzlarında Aksaray Şehitliği'ne götürülüp, toprağa verildi.
Şehit Önder Güzel, 17 Nisan 2016 tarihinde Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Aksaraylı özel harekat polisi 24 yaşındaki Sinan Kunduracı’nın şehit cenazesi töreni için Aksaray’a gelip, burada şehit ailesiyle yakından ilgilenmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!