Şehit Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks Şampiyonası sona erdi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks Şampiyonası sona erdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2017 14:41

Şehit Ömer Halisdemir Türkiye Kick Boks Şampiyonası sona erdi

Haberin Devamı

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE(DHA)ŞEHİT Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına Niğde'de düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası tamamlandı.
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi BESYO Spor Salonu'nda kurulan 4 ringde, 21 Temmuz'da başlayan müsabakalarda 3 bin 500 sporcu kıyasıya mücadele sergiledi. Burada milli takıma seçilen gençler Avrupa, büyükler ise dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.
Final müsabakalarını şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir de izledi. Doğan Halisdemir, kilolarında dereceye giren bazı sporculara madalyalarını verdi.
Madalya töreninde konuşan Türkiye Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Harun Demir, organizasyonu final müsabakalarıyla sorunsuz şekilde tamamladıklarını belirterek, "Bu şampiyonanın bizim için önemi ve anlamı çok büyüktü. Türkiye'nin bekası için verdiği mücadele sonucunda şehit olan şehit Ömer Halisdemir adına bu şampiyonayı düzenlendik. Şampiyonanın burada gerçekleşmesini sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
DHA(AP)27.7.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!