Şehit öğretmen Aybüke ile Tümgeneral Aydın'ın adı Edremit'te yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Şehit öğretmen Aybüke ile Tümgeneral Aydının adı Edremitte yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 16:28

Şehit öğretmen Aybüke ile Tümgeneral Aydın'ın adı Edremit'te yaşayacak

Haberin Devamı

BATMAN'ın Kozluk İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adı, ailesinin yaşadığı Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bulunan parka verilecek. Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın adı da yine Edremit'te bulunan başka bir parka verilecek.

Batman'ın Kozluk İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın Edremit'te yaşayan babası Sadık Yalçın, Edremit Belediye Başkanı CHP'li Kamil Saka'yı ziyaret etti. Sadık Yalçın, yaşadıkları üzüntülü süreçte desteklerinden dolayı Başkan Saka'ya teşekkür etti.

Başsağlığı dileyen Başkan Saka, "Terörü yapanları da sebep olanları da lanetliyorum. Şehit olan kızımız Aybübe'ye bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Başkan Saka, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın yaşadığı Hamidiye Mahallesi'ndeki bir parka 'Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Parkı' adının verileceğini söyledi. Başkan Saka, aynı şekilde ailesi Edremit'te yaşayan helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın adının da bir başka parka verileceğini belirtti.

Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!