Şehit Mustafa Karakaya bir yıllık evliydi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Mustafa Karakaya bir yıllık evliydi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 08:22

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde polis servis aracının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Mustafa Karakaya'nın Erzurum'daki baba ocağına acı haber ulaştı.

Haberin Devamı

Erzurum'un İspir ilçesinde bulunan şehidin babaevine acı haber ulaşınca cadde ve evinin önü Türk bayraklarıyla donatıldı. 

Şehidin babası Yahya ve annesi Güler Karakaya, Diyarbakır'a gitmek için Erzurum'a hareket etti.

İlçedeki taziyeleri evinde kabul eden amca Servet Karakaya AA muhabirine yaptığı açıklamada, ailenin ve Türkiye'nin başının sağ olması temennisinde bulunarak şehide Allah'tan rahmet diledi.

"Yapılacak bir şey yok, vatanımız sağ olsun. Acımız büyük, bunu biliyoruz" diyen amca Karakaya, "Allah teröristlerin belasını versin ya da ıslah etsin. Diyeceğimiz bu kadar" ifadelerini kullandı.

Şehidin halasının eşi Yusuf Altınışık da sözün bittiği noktada olduklarını, memlekete ve şehit ailelerine Allah'tan sabır dileğinde bulundu.

Bunun son olması temennisini dile getiren Altınışık, şunları kaydetti:
"Cenab-ı Allah hepimizin kalbine birlik beraberlik, Allah, Peygamber, vatan sevgisi ve birleşme duygusu ihsan eylesin. Şehidimizin makamı cennet, kabri nur olsun. Bütün şehitlerimize de Allah gani gani rahmet eylesin. Türkiye'nin, ilçemizin ve ailemizin başı sağ olsun."

Haberin Devamı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde özel harekat polisi olarak görev yapan Mustafa Karakaya’nın bir yıllık evli olduğu bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!