Şehit Korhan Kuruçay'ın ailesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şehit Korhan Kuruçayın ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 16:41

Şehit Korhan Kuruçay'ın ailesine ziyaret

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/KURŞUNLU(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI Valisi Mesut Köse, Şehit Jandarma Teğmen Korhan Kuruçay'ın Kurşunlu ilçesinde yaşayan ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Köse'ye Kurşunlu Kaymakamı Yakup Ömeroğlu, Kurşunlu Belediye Başkanı Dr. Şakir Kaymak, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş ve Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım ile diğer görevliler eşlik etti.
Şehit Kuruçay'ın annesi Nezire Kuruçay ve babası Ünal Kuruçay, Vali Köse ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür etti.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini vurgulayan Vali Mesut Köse, “Şehitlerimiz bu vatanın ayakta kalabilmesi ve baki olabilmesi için canlarını feda ediyorlar. Bu millet şehitlerimize minnettardırö dedi. Her türlü sıkıntılarında kendilerine her zaman ulaşabileceklerini aileye ileten Vali Mesut Köse, Ünal ve Nezire Kuruçay çiftinin acısını paylaştı.
Jandarma Teğmen Korhan Kuruçay, 2012 yılında Şırnak'ın Bestler-Dereler bölgesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşmüş ve memleketi Kurşunlu'da toprağa verilmişti
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!