Şehit Günak’ın ismi okulda yaşatılacak

Güncelleme Tarihi:

Şehit Günak’ın ismi okulda yaşatılacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 15:09

Şehit Günak’ın ismi okulda yaşatılacak

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA)-ŞANLIURFA’nın Viranşehir ilçesinde PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısı sonucu şehit olan 5’nci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ahmet Oktay, Günak’ın ismi, ilçede açılacak olan yeni bir okula verilecek.

Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde Adliye sitelerine yönelik PKK’lı teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 5’nci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak’ın ismi yeni açılacak olan bir okulda yaşatılacak. Kedisini beslemek için dışarı çıktığı sırada hain saldırıda şehit olan Günak’ın isminin yeni açılacak olan bir okulda yaşatılacağını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, şunları söyledi:

“Merhameti kendinden büyük öğrencimiz soğukta üşüyen ve acıkan kedi yavrusunu doyurmak için çıktığı evine bir daha dönememiş hain terör saldırısının hedefi olmuştur. Terörün ahlaksız yüzü bir kez daha kendini göstermiştir. Çocuk masumiyetini katletmiş ve 11 yaşındaki Ahmet´imizi yavrumuzu bizden almıştır. Bu hain örgüt hiç bir zaman emellerine ulaşamayacak ve başarılı olmayacaktır. Milletimizin feraseti ve dirayeti her şeyin üstündedir. Bizde Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak şehidimizin adını Viranşehir ilçemizde Toki bölgesinde yeni açılacak okulumuzda yaşatarak evladımıza şehidimize sahip çıkacağız.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!