Şehit Güler'in ailesine iki katlı ev yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Gülerin ailesine iki katlı ev yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 14:43

Şehit Güler'in ailesine iki katlı ev yapıldı

Haberin Devamı



Hakkari'in Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısında şehit düşen Antakyalı Sözleşmeli Er Bestami Güler'in ailesine Antakya Kaymakamlığı ve Antakya Belediyesi işbirliğinde ev yaptırıldı.
Kisecik Mahallesi'ndeki arsa üzerine yapılan iki katlı ev, bugün düzenlenen törenle şehidin babası Osman Güler'e teslim edildi. Şehit babası Osman Güler, yaptırılan evin anahtarı teslim edilirken gözyaşlarına hakim olamadı. Burada ev yapımında emeği geçen Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop ile Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'ye teşekkür eden baba Osman Güler, gözyaşları içerisinde anahtarı teslim aldı.
Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, şehidin baba evine acı haberi vermek için ulaştıklarında evin durumunun kötü olduğunu gördüklerini ve hemen ardından Antakya Belediyesi'yle birlikte şehidin ailesine yeni bir ev yapmak için harekete geçtiklerini söyledi. Yaklaşık 6 ay içinde iki katlı evi içindeki eşyalarla birlikte hazırlayıp aileye teslim ettiklerini belirten Tortop, böylece şehit Güler'e olan minnetlerini gösterme fırsatı yakaladıklarını söyledi.
Törene Antakya Kaymakamı Eflatun Toprtop, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci,  ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç da katıldı. Heyet anahtar teslimin ardından evin içini gezdi ve yeni yapılan salonda şehidin ruhuna dualar edildi.

Ramazan ÇELİK/ HATAY, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!