Şehit Göktan Özüpek ve Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı'na isim çakma töreni düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Göktan Özüpek ve Afrin Şehitleri Hatıra Ormanına isim çakma töreni düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 12:45

Şehit Göktan Özüpek ve Afrin Şehitleri Hatıra Ormanı'na isim çakma töreni düzenlendi

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ(DHA)-AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen “Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) Etkinliğinin Arttırılması Okul Destek Projesi” kapsamında Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'nün organizasyonunda Kırklareli Üniversitesi Kampüsünde oluşturulan “Şehit Göktan Özüpek ve Afrin Şehitleri Hatıra Ormanına dikilen fidanlar için isimlik çakma töreni düzenlendi.

Etkinliğe; Şehit Göktan Özüpek’inannesi Sevim Özüpek, ablası Meltem Akkerman Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Karaman, Üniversite personeli ve öğrencileri ile proje kapsamındaki çocuklar katıldı.

Fidanlara isimlik çakma töreninde konuşan Şehidin annesi Sevim Özüpek, “Bugüne kadar yaşadığımız her şeyin bir anlamı vardı. Göktan bir gün ablasına şaka olarak merkezdeki ‘Saat Kulesi’nin yerine benim heykelim dikilmeliydi. Heykeli dikilecek insanım’ demiş. Göktan’ın söylediği oldu ve heykeli dikildi. Biz Göktan’ın verdiği her mesaja güldük. Fakat onun söylediği her şey karşımıza yaşayacağımız şey olarak çıktı” dedi. Sevim Özüpeksözlerine, “Oğluma bu kadar çok değer verilmesi, yaşıyor ve yaşatılıyor olması diğer şehit ailelerinin dikkatini çekiyor. Bu şüphesiz ki bambaşka bir duygu” diyerek devam etti. Özüpek, konuşmasının sonunda Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür’ekaleme almış olduğu “Göktan’ın Ardından” yazısı için teşekkürlerini sundu.

Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörürise, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İldeki diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, düzenlenen etkinliğin kendisi ve Üniversite adına çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade etti. Etkinlik,  günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!