Şehit çocuklarının bayramını kutladılar

Güncelleme Tarihi:

Şehit çocuklarının bayramını kutladılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 13:30

Şehit çocuklarının bayramını kutladılar

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANKARA'da darbe girişimi sırasında şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun anne ve babası, çocuklarının kabrini ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutladı.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Genelkurmay Başkanlığı önünde şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun kabrini ziyaret eden anne Zehra Ağaroğlu ve baba Osman Ağaroğlu, çocuklarının kabri yanına oturarak dua etti. Çocuklarının yokluğunda ilk Ramazan Bayramı'nı geçirmenin hüznünü yaşayan anne ve baba dakikalarca dua okuyup gözyaşı döktü. Oğlunun mezar taşını seven Zehra Ağaroğlu, bayramını kutladı.
Anne Zehra Ağarolu, "Allah mekanını cennet etsin. Allah ondan razı olsun. Sanki bir melektin uçtun gittin. Geçen yıl bayramda sen bizi ziyaret etmiştin şehidim. Bu yıl sıra bizde. Cennette buluşmak ümidiyle. Şehidimize olan özlem her gün artıyor, hasret çoğalıyor. Oğlum henüz baharındaydı, diğer şehit gençlerimiz de hepsi aynı. Allah onların mekanını cennet eylesin. Kabirleri güllük gülistanlık olsun, Peygamber Efendimizin yanında olsunlar. Elden bir şey gelmiyor, vatan sağ olsun. Yüce rabbim onları şehit edenlerin cezasını verecektir. Bu vatan şehitlerimiz sayesinde ayaktadır. İlk bayramımızı Yasin Naci olmadan geçiyoruz. Elden bir şey gelmiyor, dua etmekten başkan çaremiz yok" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!