Şehit çocuklarına bilgisayar

Güncelleme Tarihi:

Şehit çocuklarına bilgisayar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 11:13

Şehit çocuklarına bilgisayar

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da 'Yalnız Değilsiniz Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi kapsamında şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi tarafından yürütülen ve finansmanını Halk Bankası'nın üstlendiği 'Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi Projesi' kapsamında Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım tarafından şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden Şemdinli'ye giden askeri aracın geçişi sırasında yola önceden döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş İzzet Taşbaş'ın çocukları Saliha Begüm Taşbaş ve Ayşe Ecrin Taşbaş kardeşleri makamında kabul eden Vali Aziz Yıldırım, çocuklara dizüstü bilgisayarlarını verdi.
Ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Halk Bankası Şube Müdürü Hüseyin Şahbaz, şehidin annesi Saliha Taşbaş ve şehidin eşi Ummahan Taşbaş ile Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri de hazır bulundu.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!