Şehit annesi: Söz verdim oğlum ağlamıyorum (2)

Güncelleme Tarihi:

Şehit annesi: Söz verdim oğlum ağlamıyorum (2)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 18:30

Şehit annesi: Söz verdim oğlum ağlamıyorum (2)

Haberin Devamı

TABUTUNUN ÜZERİNE GÜL YAPRAKLARI DÖKÜLDÜ
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın cenazesi Selahiye Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada Kuran-ı Kerim okunup yakınlarından helallik alındı. Ardından Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın cenazesi konvoy eşliğinde cenaze törenin düzenleneceği Büyük Cami avlusuna getirildi.
Burada şehidin annesi Selma Seçkin, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehit annesi oğlunun tabutunun yanında fenalaşarak baygınlık geçirdi. 112 sağlık ekibi tarafından sedye ile ambulansa taşınıp müdahale edildi. Yapılan müdahale sonrasında şehit annesi tekrar cenaze törenine katıldı.
Buradaki törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun milletvekili Çiğdem Karaaslan, Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun milletvekili Erhan Usta, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram için ikindi namazı sonrasında İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Yapılan duaların ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu bir süre askerlerin omzunda taşındıktan sonra top arabasına konuldu. Bir vatandaş top arabasındaki şehidin tabutunun üzerine gül yaprakları döktü.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Bayram'ın cenazesi bir süre top arabasında taşındıktan sonra tekrara cenaze aracına konularak Kıranköy Mezarlığı'na götürüldü. Buradaki şehitlikte toprağa verildi.
ŞEHİT OLMAK İSTİYORUM
Bu arada Samsunspor taraftarı olan şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayram, kendisine gönderilen 'Samsunspor poları' giydiği ve teşekkür etmek için arkadaşına gönderdiği ses kaydında, "İki haftaya yakındır namaz kılmaya başladım. Dağda, arazide, görevde, çatışmaların ortasında dahi namazımı kılıyorum. Çok istiyorum şehit olmak. O makama, Peygamberimizin ayaklarının dibinde olmak, çok istiyorum. Acizim, günahkarım, biliyorum o makama ulaşamayacağım ama kalbimle, dualarımla istiyorum şehit olmak" dediği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!