Şehit ailelerinden Valilik ve Büyükşehir'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şehit ailelerinden Valilik ve Büyükşehire ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2018 16:11

Şehit ailelerinden Valilik ve Büyükşehir'e ziyaret

Haberin Devamı

İZMİR'deki şehit aileleri dernekleri temsilcileri 18 Mart Şehitler Günü etkinlikleri kapsamında İzmir Valiliği ve izmir Büyükşehir Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri İzmir Şubesi, Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Şehit Aileleri ve Vazife Malülleri Yardımlaşma Derneği (TEMŞAD), İzmir Polis Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz'u makamında ziyaret etti. Vali Erol Ayyıldız'ın şehir dışında olması nedeniyle şehit ailelerini ağırlayan Uğur Kolsuz, daha sonra konukları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Yücel Alphan, Kolsuz'dan herhangi bir taleplerinin olmadığını söyledi. Devletin her türlü talebe cevap verdiğini söyleyen Alphan, gerekli gördükleri eksiklikler veya güncellenmesi gereken ihtiyaçlar olduğunda yetkilerle görüşüp çözdüklerini belirtti.

Dernek temsilcileri, Vali Yardımcısı Kolsuz'un ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan'ı ziyaret etti. Aydoğan, sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirterek, "İçimiz kanıyor ama dünyanın hali bu, hayat devam ediyor. Dua ediyoruz. Bu ortamda ülkemiz, askerimiz, polisimiz için dua ediyoruz. Şimdilik yapabildiğimiz bu. Diğer şeyler kolay. İnşallah ülkemiz selamete çıkacak. Bu ülkenin mayası sağlam. Bu nedenle ayaktayız. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar felaketlerden sonra ayakta kalabilen bir ulus yok" dedi. Emperyalistlerin Türkiye'yi yıkmak için elinden geleni yaptığını söyleyen Sırrı Aydoğan, ilk şamarı Çanakkale'de yediklerini, ancak hala Türkiye ile uğraştıklarını dile getirdi. Derneklerin ziyaretleri diğer kurumlarla devam etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!