Şehir Tiyatroları Müdürlüğü'ne Şevket Demirkaya atandı

Güncelleme Tarihi:

Şehir Tiyatroları Müdürlüğüne Şevket Demirkaya atandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2014 13:52

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Müdürlüğü'ne güreş hakemliği ve zabıta müdürlüğü gibi görevlerde çalışan Şevket Demirkaya atandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sosyal medyada da ti'ye alındı.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamada, Şehir Tiyatroları Müdürlüğü görevini yürüten Salih Efiloğlu'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na getirildiği belirtildi.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDEN ŞEHİR TİYATROLARI'NA


Sinop'ta 1956'da doğan Şevket Demirkaya, ilk, orta ve yüksek öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Uluslararası Güreş Hakemliği bulunan ve milli eğitim bünyesinde müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü yapan Demirkaya, değişik tarihlerde belediyenin Su Ürünleri Hali Müdür Yardımcılığı, Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürü, İETT Genel Müdürlüğü'nde Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

Yalova Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevinde de bulunan Demirkaya, 2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü görevine atandı.

Şehir Tiyatroları Müdürlüğü'ne getirilen Demirkaya, evli ve 3 çocuk babası.

'PROVALARI YERE YATARAK İZLEYECEKMİŞ'

Eski hakem Şevket Demirkaya'nın atama haberi sosyal medyada ti'ye alındı.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerin atama yorumlarından birkaçı;

Rüstem Batum: Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’ne atanan güreş hakemi provaları yere yatarak izleyecekmiş "kusurlu hareketleri" yakalamak için!

Naim Dilmener: ?Zaytung'u yaya bırakır :) RT @zaytungresmi: Şehir Tiyatroları Müdürlüğü’ne atanan güreş hakemi Demirkaya'nın ardından Cüneyt Çakır da Diyanet İşleri Başkanlığı’na atandı.

Ahmet Ümit: Bunlar tiyatroyu, güreş müsabakası zannediyor olabilir mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'na müdür olarak güreşçi atanmış.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!