Şehidin kardeşinin elini bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Şehidin kardeşinin elini bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 16:48

Van’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara ve Mardin’de teröristlerin el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirmeleri sonucu şehit olan askerlerden Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım’ın cenazeleri, Ankara Kocatepe Camisi’nden son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede Binali Yıldırım, şehit Özgür Kara’nın kardeşi Coşkun Kara’nın elini tören boyunca hiç bırakmadı.

Haberin Devamı

Kocatepe Camisi’nde düzenlenen törende şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Erhan Yıldırım’ın babası Türkay, annesi Öznur ve eşi Zeynep ile çocukları Azra ve Defne Nas, şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara’nın babası Sadık, annesi Eftadiye, eşi Pınar, çocukları 8 yaşındaki Görkem Efe ve 2 yaşında Melis ile Karabük’te asker olan kardeşi Coşkun Kara hazır bulunarak, taziyeleri kabul etti. Şehitler Özgür Kara ve Erhan Yıldırım Cebeci Şehitliği’nde son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye, AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Genelkurmay 2’nci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları da katıldı.

Haberin Devamı


Şehit kızı 2 yaşındaki Melis Kara’nın cenaze töreni sırasında yerde oynaması törene katılanları duygulandırdı. Binali Yıldırım, şehit Özgür Kara’nın kardeşi Coşkun Kara’nın elini tören boyunca hiç bırakmadı. Çoşkun Kara, Binali Yıldırım’ın omzuna sarılarak gözyaşı döktü. Yıldırım da Kara’ya sarılarak teselli etti. Şehit Erhan Yıldırım’ın 1 aylık kızı Defne Naz Yıldırım’ı yakınları yanlarında getirdikleri bebek mamasıyla beslemeye çalıştı.



Şehidin kardeşinin elini bırakmadı

Şehidin kardeşinin elini bırakmadı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!