Şehidin arkadaşlarından ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Şehidin arkadaşlarından ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 10:32

Şehidin arkadaşlarından ziyaret

Haberin Devamı

İskender ZENGİN/ ANDIRIN (Kahramanmaraş), (DHA) - BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde geçici görevle gönderildiği Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 23 Nisan'da PKK'lı keskin nişancı tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Ethem Hacımahmutoğlu'nun silah arkadaşları, Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'ne gelerek şehidin mezarını ve ailesini ziyaret etti.

Şehidin Tatvan'da görev yaptığı yerdeki astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan 15 kişi, ilk olarak Hacımahmutoğlu ailesini ziyaret etti. Aileye taziye dileklerini ileten askerler daha sonra mezarlığa geçerek Ethem Hacımahmutoğlu'nun kabrini ziyaret edip dua okudu. Askerler, son olarak Andırın Merkez Camii'nde şehit Hacımahmutoğlu için okutulan mevlite katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Şehidin amcası Bülent Hacımahmutoğlu, yeğeninin arkadaşlarının ziyaretinin kendilerini duygulandırdığını belirterek, "Yeğenimin şehit olmasının ardından onlarca arkadaşı buralara kadar gelerek taziyelerini bildirdi. Tüm silah arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun, bizleri yalnız bırakmıyorlar. Allah onların da yardımcısı olsun, bu ziyaretleri bizleri memnun ediyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!