Şehidin adı yaşadığı sokağa verilecek

Güncelleme Tarihi:

Şehidin adı yaşadığı sokağa verilecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2018 11:13

Şehidin adı yaşadığı sokağa verilecek

Haberin Devamı

BAYRAKLI Belediye Başkanı Hasan Karabağ, hain terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Sergen Çakmak'ın isminin, ilçedeki yaşadığı sokağa verileceğini söyledi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ hafta sonu mesaisinde Kulalılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin iftar organizasyonuna katıldı. Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına Başkan Karabağ'ın yanı sıra eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı ilçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri, Şehit Uzman Çavuş Sergen Çakmak'ın ailesi ve dernek üyeleri de katıldı. Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu da tasavvuf müziği eserleri seslendirdi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın en yoğun olduğu ay olduğunu belirten Dernek Başkanı Veli Topal, "Şehidimizin adını ölümsüzleştirmek için uygun bir yer arıyorduk. Başkanımız, '1632 sokağa Şehit Uzman Çavuş Sergen Çakmak Sokağı ismini verelim ve levhasını yazalım' dedi. Onlar bizim canımız. Onlar bizim için hayatlarını feda ettiler. Biz onları saygıyla, minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Etkinlikte konuşan Başkan Karabağ da "Son dönemde Bayraklı'dan 3 şehit verdik. 1'i Balıkesirli, 1'i Uşaklı biri de Kulalı hemşehrimiz. Ege'den işadamı çıkar, öğretmen çıkar, bütün meslekler çıkar, vatan haini çıkmaz" dedi. Karabağ, hain terör saldırısında şehit olan Uzman Çavuş Sergen Çakmak'ın isminin Bayraklı'da yaşadığı sokağa verileceğini söyledi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!