Şehidin adı sonsuza kadar yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Şehidin adı sonsuza kadar yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 10:35

Şehidin adı sonsuza kadar yaşayacak

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya Parkı'nın temeli atıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin açtığı ateşle vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın adı, Menderes'te yaşatılacak. Menderes Belediyesi tarafından şehidin adını taşıyacak parkın temel atma töreni, şehidin yıldönümünde gerçekleşti. Temel atma törenine şehidin ailesinin yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, MHP Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü ve vatandaşlar katıldı.

"ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMUYORUZ"

Temel atma töreninde konuşan Menderes Belediye AK Partili Başkanı Bülent Soylu, "Menderes'te şehitlerimizin adını yaşatmak adına projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu amaçla Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya'nın şehit oluşunun sene-i devriyesinde ismini taşıyan parkımızın temel atma törenini gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun. Bunun yanı sıra Gümüldür'e Şehit Onbaşı Serkan Şentürk Parkımızı, Görece'ye de Şehit Uzman Çavuş Gökhan Bayraktar Parkımızı kazandıracağız. Vatan için canını hiçe sayan şehitlerimizi asla unutmayacağız. Allah tüm şehitlerimizi cenneti ve cemaliyle müşerref kılsın" dedi.

SOYLU'YA TEŞEKKÜR

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ise, "Bazı yiğitler vardır bu vatan uğruna canını hiçe sayarak şehit olur, bazı yiğitler de vatan uğruna canını hiçe sayan şehitleri sonsuza kadar yaşatır. Belediye Başkanımız Bülent Soylu'ya bu güzel projesi için teşekkür ederim. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki de Başkan Soylu'ya şehitler adına yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

MENDERES'E YAKIŞACAK

Cüneytbey Mahallesi'ne yapılan Şehit Emniyet Amiri Doğan Sakarya Parkı toplam 1250 metrekare alan üzerine kurulacak olup, 220 metrekaresi yeşil alan, 840 metrekaresi sert zemin olarak tasarlandı. Park içerisinde şehitlik anıtı, yürüyüş yolları, spor aletleri ve çocuk oyun grupları yer alacak.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!