Şehidin adı Manavgat'ta yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Şehidin adı Manavgatta yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2018 11:06

Şehidin adı Manavgat'ta yaşayacak

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - IRAK'ın kuzeyinde teröristlerce şehit edilen Manavgatlı Sözleşmeli Er Cumali Gür'ün adı Manavgat'ın Kızılot Mahallesi'nde kamusal bir alana verilecek.

Manavgat Belediyesi'nin mart ayı meclis toplantısı Side Ek Hizmet binasında Şükrü Sözen başkanlığında yapıldı. Toplantıda 11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, 21 Şubat'ta Irak'ın kuzeyinde şehit olan Manavgatlı Sözleşmeli Er Cumali Gür'ün adının Kızılot Mahallesi'nde bir alana verilmesi oybirliğiyle kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili belediye meclisi üyelerine düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Oldukça üzücü günler geçiriyoruz. Şehidimizin acısı yüreğimize kor gibi düştü. Şehidimizi tüm Manavgat halkımızla birlikte sonsuz yolculuğuna kentimize yakışır şekilde uğurladık. Belediyemizin şehitlerimizin adını kentte uygun yerlere verilmesi çalışması var. Bunu aileye de telaffuz ettik. Şehidimizin evinin olduğu sokak veya 10 dönümlük spor ve park alanı var. Bu konuyu iyice irdeleyeceğiz. Arkadaşlarımızla çalışarak en güzel, yakışır ve uygun yere şehidimizin adının verilmesini istiyoruz. Bu vesileyle Şehidimiz Cumali Gür'e ve tüm şehitlerimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!