Seferler sıklaşıyor

Güncelleme Tarihi:

Seferler sıklaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 13:28

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez ulaşımında kullanmak üzere siparişini verdiği 15 gemiden yedisi hizmete alınırken, sefer sıklıkları da arttırıldı.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş., 13 Ekim Salı gününde itibaren başlayacağı yeni kış tarifesi ile birlikte sefer sıklıklarını artırarak bir çok yeniliğe hazırlanıyor. Buna göre mesai günlerinde yapılan düzenli seferlerin sayısı 203’ten 241’e, Pazar ve tatil günlerinde gerçekleştirilen seferlerin sayısı ise 110’dan 131’e çıkarılacak. Özellikle Bostanlı - Üçkuyular hattında yapılan araba vapur seferleri, Büyükşehir Belediyesi’nin sipariş verdiği 3 arabalı vapurdan birisi olan Hasan Tahsin’in de hizmet girmesiyle daha da sıklaştırılacak. Böylece arabalı vapurlarla 20 olan sefer sayısı 29 çıkarılarak yaklaşık yüzde 45 oranında bir artış sağlanacak. Pazar günlerinde vatandaşların deniz ulaşımından daha çok faydalanabilmesi amacıyla öğleden sonraları Karşıyaka - Konak hattında 20 dakikada bir yapılan seferler 15 dakika da bir, Bostanlı - Konak hattında 30 dakikada yapılan seferler ise 20 dakikada bir yapılacak.

Haberin Devamı

Seferler sıklaşıyor

İZDENİZ A.Ş mevcut seferlerde yaşanabilecek herhangi bir yoğunluk için iskelelerde yedek yolcu gemisi bulundurarak bu gibi durumlarda ek sefer olanağı da sağlayacak.

İzmirlilerin deniz keyfi ve rahat yolculuk için yoğun ilgi gösterdiği deniz yolu seferlerini artıran İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş, 13 Ekim 2015 Salı gününden itibaren başlayacağı yeni sefer tarifesini de vatandaşların önceden görebilmesi amacıyla web sitesine koydu. www.izdeniz.com.tr adresinde yeni tarife yarından itibaren görülebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!