Seferihisar'ın kurtuluş yıldönümünde MFÖ coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Seferihisarın kurtuluş yıldönümünde MFÖ coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2018 12:35

Seferihisar'ın kurtuluş yıldönümünde MFÖ coşkusu

Haberin Devamı

İZMİR'in Seferihisar ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümünde Mazhar- Fuat- Özkan (MFÖ) üçlüsü sahne alırken, sevilen şarkılarıyla keyifli bir konser verdi.

Seferihisar Belediyesi, ilçenin kurtuluş yıldönümünde Seferihisarlılar'ı MFÖ grubu ile buluşturdu. İzzet Gül Stadyumu'ndaki konseri, 10 binin üzerinde Seferihisarlı izledi. Programa katılanlara, konser öncesi Türk bayrağı dağıtıldı. DJ Ersin'in ardından sahneye 'Ele Güne Karşı' isimli şarkılarıyla çıkan MFÖ, akıllarda yer adan birbirinden güzel parçalarını seyircilerle birlikte söyledi. Keyifli ve renkli geçen gecede vatandaşlar, coşkuyla ilçenin kurtuluş yıldönümünü kutladı.

Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, gecede konuşma yaptı. Çocuk Belediye Başkanı Selin Ada'yla birlikte sahneye çıkan Başkan Soyer, ilçedeki değişimden başlayarak, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi zorluklar ile çözümlerine dair açıklamalar yaptı. İlçedeki bina ve arsaların metrekare satış fiyatlarının 9 yıl içinde 9-10 misli artış gösterdiğinden bahseden Soyer, sadece İzmir'de değil Türkiye genelinde de en çok değer artışı gösteren ilçe olduklarını kaydetti. 10 senede nüfusun 2'ye katlandığından bahseden Soyer, hızlı nüfus artışının çeşitli sorunlara yol açtığını vizyon projeler üreterek tüm sorunları hallettiklerini ifade etti. Ülkenin siyasi ve ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğunu da söyleyen Soyer, bu nedenle Cumhuriyet ortak paydasında kenetlenmek gerektiğini ifade etti. Hiç kimse bir diğerinden daha fazla bu memleketin sahibi olmadığını ifade eden Soyer, "Yani mesele sadece Seferihisar değil, tüm vatandır. Bizler Seferihisar'a sahip çıkarak, memlekete örnek olacağız, öncü olacağız. Çünkü Seferihisarlı olmak sıradan bir şey değildir. Seferihisarlı olmak bir ayrıcalıktır, öncülüktür ve bir gurur vesilesidir. Onun için 'Hatt-ı müdafaa yoktur, sath-ı müdafaa vardır. O Satıh bütün vatandır" dedi

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!