SEDEF RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRDİ

Güncelleme Tarihi:

SEDEF RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRDİ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2013 17:42

Haberin Devamı

Kıvanç Kasabalı, iki sezonluk suskunluktan sonra “Merhamet”le ekrana döndü. Yeni sezonda Sinan karakteriyle hikayeye dahil olan Kasabalı, “Ne zaman ne yapacağı kestirilemeyen, tehlikeli bir adam... Bu karakteri ben de çok sevdim” diyor.

* Sevenleriniz sizi yeniden ekranda görmekten memnun... Tepkilere ve sosyal medyada yazılanlara bakılırsa, canlandırdığınız Sinan karakterini de çok sevmişler...
- Evet, öyle görünüyor. Sinan karakterini ben de senaryoyu okur okumaz çok sevmiştim. İlk bölümden sonra güzel tepkiler aldım, bu çok hoşuma gitti.
* Sinan’ı neden bu kadar çabuk benimsediler, sevdiler dersiniz?
- Sinan sağı solu çok belli olan biri değil. Ne zaman ne yapacağı kestirilemeyen, aslında tehlikeli bir adam. Bu ilginç geliyor olabilir.
* Bu, daha önceki canlandırdıklarınızdan çok farklı bir rol. Teklif ilk geldiğinde ne düşünmüştünüz?
- Doğru, daha önce canlandırdığım karakterlerden tamamen farklı. Böyle farklı karakterler geldiği zaman oyuncu olarak daha mutlu oluyorsunuz, motivasyonunuz artıyor. O açıdan hoşuma gitti.

ÇOK YORULMUŞTUM DİNLENMEK İSTEDİM

* Peki Sinan’la Kıvanç arasında benzerlikler var mı? Yoksa tamamen taban tabana zıt mısınız?
- Aslında zıtız ama bazı anlar birebir olmasa da örtüştüğümüz taraflar da var.
* Mesela?
- Mesela benim de ne yapacağım belli olmaz. Kızdığım zaman da, sevindiğim zaman da beklenmedik tepkiler verebilirim. Bunu beni tanıyan insanlar iyi bilir.
* Bir dönem ekrandan uzak kaldınız, sebebi neydi?
- Üst üste projelerde çalışmış, çok yorulmuştum. Bir dönem hiçbir şey yapmayayım diye düşünüyordum. Nitekim bir sezon iş yapmadım, sonraki sezon da kendime uygun iş bulamadım. O yüzden iki sezon boş kalmış oldum.
* Bu süreç uzun bir tatil gibi gelmiştir size...
- Yok, o tempoya alışınca insan bir süre sonra boşlukta hissediyor kendini. Bu gibi durumlarda o boşluğu nasıl değerlendirdiğiniz önemli.

DİZİ SETLERİNİN CURCUNASINI SEVİYORUM

* Siz nasıl değerlendirdiniz?
- Kendimi geliştirmeye uğraştım. Yurtdışından gelen eğitmenlerle çalıştım.
* Setlerde olmanın en sevdiğiniz yönü ne?
- Set ortamı herkesin hoşuna gider herhalde... Birçok farklı insan bir araya geliyor ve orada bir iş paylaşıyorsunuz. Koşturmacayı, o curcunayı seviyorum ben...
* Sinan’dan ve “Merhamet”ten nasıl bir beklentiniz var?
- İnsanlara farklı karakterleri de canlandırabileceğimi göstermek olabilir. Onun dışında bir beklentim yok aslında. Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Gelen tepkilere bakılırsa, oyunculuğum adına da bu işin ciddi bir artısı olacak gibi.
* Kariyerinizin dönüm noktası olarak değerlendirdiğiniz bir iş var mı?
- Oyunculuğa “Yaprak Dökümü”nde başlamıştım. Oyunculuk anlamında iyi değildim ama yine de karakter sevildi. O sette çok şey öğrendim.
* Kötü karakterler oynayınca, bu rollerin altından kalkılınca, oyuncular kendilerini daha mı başarılı hissediyorlar?
- Hayır da o yelpazeyi görmek hoşunuza gidiyor. Çeşitli rollerin üstesinden gelirseniz, bu anlamda kendinizi kanıtlarsanız, daha çok tatmin oluyorsunuz. Kötüyü oynayınca daha iyi, daha başarılı hissediyorum gibi bir durum yok yani...
* “Yaprak Dökümü”nden bu yana oyunculuğunuzda ne gibi değişimler, gelişmeler oldu?
- O daha ilk teklif olduğu için açıkçası şimdiki kadar çok kafa yormuyordum oyunculuğa. İşin içine girdikçe daha fazla kafa yormak gerektiğini anladım. Okullu olmadığım için bu açığı dışarıdan eğitim alarak ve work shop’lara katılarak kapatmaya çalıştım. Bu çabalarım hâlâ devam ediyor.
* O dönem sizin oyunculuk, mankenlikten sonra mı geliyordu?
- Yok o zaman da oyunculuk düşünüyordum, çünkü mankenliğe devam etmek yoktu aklımda. Ama hazırlanma fırsatım olmamıştı. O yüzden başlarda çok heyecanlanıyordum. O setteki güçlü kadronun bana çok yardımı dokunmuştur.

Haberin Devamı

SEDEF RAHAT BİR HAMİLELİK GEÇİRDİ

Haberin Devamı

* Yeni diziyi bile gölgede bırakacak bir heyecanınız olduğunu biliyorum. Eşiniz Sedef Hanım hamile ve yakında bir çocuğunuz olacak. Doğum ne zaman?
- Evet, gerçekten de tarif edilemeyecek bir heyecan yaşıyoruz. Çok değişik bir duygu. Bir ay kadar var doğuma, gün saymaya başladık sayılır.
* Bebeğin ismine karar verdiniz mi?
- Yok, henüz karar vermedik. Birkaç alternatif var aklımızda, aralarından birini seçeceğiz.
* Sedef Hanım’ın hamileliği nasıl geçiyor? Yiyecek aşerdiği, sizi gece vakti yollara düşürdüğü oluyor mu?
- Yok, öyle şeyler hiç olmadı. Çok rahat bir hamilelik geçirdi, çok şükür hiçbir zorlukla karşılaşmadık. O konuda şanslıyız. Sadece artık stresimiz arttı, çünkü vakit yaklaşıyor.

(Gülbahar KARAKUŞ)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!