Sedef hastasıyım insanlar benden kaçıyor

Sevgili Güzin Ablacığım, çocukluğumdan beri sedef hastasıyım. Rahatsızlığımı ve lezyonlarımın bulaşıcı olmadığını çok iyi biliyorum. Ama insanlar bunu bilmediği için, hem tiksinti hem de bulaşma korkusuyla beni dışlıyor.

Haberin Devamı

En son çok sevdiğim kız arkadaşım sırf bu nedenle beni terk etti. Özel hayatım, sosyal hayatım ve iş hayatım bu yüzden neredeyse perişan durumda.

Rahatsızlığımın bir daha tekrar etmemek üzere kalıcı bir tedavisinin olmadığını biliyorum. Ama en azından sedef yüzünden oluşmuş kepeklenme, kabuklanma, kızarıklık görünümünü düzelterek insanlar tarafından dışlanmamı, hele hele bazen çıldırtırcasına kaşınmayı önleyecek, kısacası yaşam kalitemi düzeltip, sosyal yaşama dönmemi sağlayacak bir ürün arayışı içindeyim.

Sizin zaman zaman bu konuya eğildiğinizi biliyorum. Çok pahalı olan enstitülerdeki bazı yöntemleri duydum. Bunun dışında, daha pratik bir ürün konusunda biraz olsun beni rahatlatacak bir bilgi verebilir misiniz? İnanın son umudum sizsiniz...
RUMUZ: Çaresizim

Haberin Devamı

Sevgili okurum, sizin gibi sedef hastalığı yüzünden sosyal yaşamı etkilenen sayısız kişiden senelerdir mektup alıyorum.

Sedef hastası bir yakınım, araştırmaları sonunda eczanelerde satılan ve bir kozmetik ürünü olan Blue Cap’in sprey, krem ve şampuan gibi nemlendirici ürünlerini kullanmaya başladı.

Yıllardır kullandığı bu ürünler; kepeklenme, kabuklanma, pullanma, kızarıklık, kaşıntı sorunlarında ve görünümde memnuniyet verici sonuçlar verdi.

Vücuttaki kepeklenme, kabuklanma, pullanma, kızarıklık, kaşıntı durumlarında Blue Cap sprey ve krem, birlikte ve günde iki defa kullanılıyormuş. Saçlı bölgedeki kepeklenme, kabuklanma, kızarıklık, kaşıntı durumlarında da aynı ürünün şampuanı rahatlatıcı olabiliyormuş.

Yine de bu spreyi kullanmadan önce doktorunuza bir gösterin derim. Belki sizin vücudunuzda yan etki yapabilir.

Yazarın Tüm Yazıları