Sedat Kapurtu kimdir? Survivor Sedat kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Sedat Kapurtu kimdir Survivor Sedat kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 21:35

Survivor'da ünlüler takımın yarışan Sedat Kapurtu, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Sedat Kapurtu'nun ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans merak ediliyordu. Geçtiğimiz hafta çıktığı 14 oyunda 8 galibiyet 6 mağlubiyet alan Sedat Kapurtu başarı grafiğini sürekli arttırıyor. Peki, Survivor Sedat Kapurtu kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Sedat Kapurtu, Survivor'da ünlüler takımında yer alıyor. Yarışmalarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Sedat Kapurtu, Survivor ünlüler adasında Adem Kılıççı ile anlaşamıyor. Son dönemde çok fazla eleştirilen Sabriye ve Şahika'nın yanında saf tutan Adem'e en büyük eleştiri ise Sedat Kapurtu'dan geliyor. Yarışmalarda gösterdiği performans ve mütevazi tavrıyla dikkat çeken Sedat Kapurtu kimdir? Kaç yaşındadır?

SEDAT KAPURTU KİMDİR?

Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu 1973'te İstanbul’da doğdu. 44 yaşındaki şarkıcı aslen Sivaslıdır. Sedat Kapurtu 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynadı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim aldıktan sonra şan eğitimi aldı. Müziğe Tar ve cümbüş ile başladı. Bağlama, davul, bateri, klavye ve kanun çalabilen Sedat Kapurtu yıllarca karate, kickbox ve tekvando sporlarıyla ilgilendi. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başladı ve 1 Temmuz 2011'te futbola veda etti. 2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenen Çılgın Sedat iki erkek çocuk babasıdır.

BAKMADAN GEÇME!