Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik hakkında bomba iddia

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayanın sevgilisi Erkan Çelik hakkında bomba iddia
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 10:30

Yaptığı işler ve özel hayatı ile magazin gündeminde sıklıkla adından söz ettiren Seda Sayan’ın son sevgilisi Erkan Çelik'in geride hamile bir eş bıraktığı iddia ediliyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Dobralığı ve açık sözlülüğü ile bilinen ve Türk halkının Seda Abla diye hitap ettiği Seda Sayan’ın sevgilisi Erkan Çelik’in eşi Emine Çelik hamileymiş. İşte detaylar…

Sosyal medya hesabı üzerinde tanıştığı Erkan Çelik ile uzun bir süredir birlikte olan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde Çelik’in annesi ile tanışmış ve kendi annesini tanıştırmıştı. Erkan çelik’in Gaziantep’te yaşayan ailesinin bile inanamadığı bu birliktelik Erkan Çelik’e yep yeni bir dünyanın kapısını açmıştı.

Hamile Eşini Geride Bırakmış!

Sosyal medya hesabı üzerinden tanıştığı ve bir süre sohbet ettikten sonra birlikte olmaya başlayan Erkan Çelik, geride hamile bir eş ve bir çocuk bırakmış.

Kocasını Rahat Bırakmasını İstemiş!

Gaziantepte basit sıradan bir tezgahtarken bir anda Seda Sayan’ın sevgilisi olan Erkan Çelik’in 5 yıldır evli olduğu eşi Emine Çelik (26), medyaya konuşmuş ve Seda Sayan'dan kocasını rahat bırakmasını istemişti.

Haberin Devamı

Emine Çelik: “Asker arkadaşımla buluşacağım diyerek evden çıktı, bir daha geri dönmedi.”

Yaşadığı şoku atlatamayan Emine Çelik yaşadıklarını şu şekilde ifade etti: “Erkan 1 Aralık'ta ‘Asker arkadaşım ile buluşacağım’ diyerek evden çıktı ve bir daha dönmedi. Evliliğimizde sorun olmamasına karşın 22 Aralık'ta da boşanma davası açtı. ‘Ne oldu bize?’ diye düşünürken Posta’da Seda Sayan ile Erkan'ın fotoğrafını görünce şok geçirdim! Erkan ile Seda Sayan'ın 2 ay önce twitter'da tanıştıklarını biliyordum. Ama bunun olacağı hiç aklıma gelmemişti.” diyerek sözlerine devam etti.

Karnımdaki Bebekle Ortada Kaldım!

Emine Çelik; “Biz ayda 800 TL ile geçinmeye çalışan bir aileyiz. İstanbul'daki tanıdıkları söyledi; Erkan dişlerini porselen yaptırmış. Şık giyiniyormuş. 30 bin TL'lik arabaya biniyormuş. Erkan'ın cebi de değişmiş. Ulaşılmıyor. 5 yaşındaki oğlum İsa ve karnımdaki bebekle ortada kaldım.” dedi.

Emine Çelik: “Kocan Sedayla Kaçmış Diyorlar”

Erkan kız kardeşime “Seda sesimi çok beğendi, beni uçakla İstanbul’a getirtti. Bana kaset yapacak. Söyleyin Emine'ye beni boşasın” demiş. Erkan'ın sesi yoktur ki! Bir de 'Seda Sayan'a söz yazıyorum' demiş. Hayatında bir kere bana şiir yazmıştı hepsi o! Galiba ortada ilişki var. Seda Sayan'ın benden haberi olmayabilir." dedi.

Haberin Devamı

Komşular “Gazetede gördük, kocan Seda'ya kaçmış” diyor. Ailem “Derhal boşanacaksın” diye baskı yapıyor. Ama boşanmayacağım. Psikolojim alt üst.

Kocamı Gönder Seda Abla!

Psikolojisinin altüst olduğunu belirten Emine Çelik, Seda Sayan’a seslendi. “Ekranda hayranlıkla izlediğim Seda Ablaya sesleniyorum: Kocamı gönder Seda abla!.. Erkan'dan şöhretli bir şarkıcı olamaz. Çünkü sesi çok kötü. Evde sürekli şarkı yarışmalarını izler. ‘Günün birinde ben de böyle olacağım. Ahh İstanbul'a bir kapak atsam’ derdi."

Seda Sayan: “Evli Erkekle Çıkmam”

Yaptığı açıklamalarda “evli erkekle çıkmam” diyen Seda Sayan’ın evli olan Erkan Çelik’le ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düştü. Üstelik ilişki ortaya çıktığında çok sert bir dille bunu yalanlamıştı. Sonrasında Seda Sayan'ın yalan söylediği belgelenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!