Seda Demir kimdir? Survivor Seda kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Seda Demir kimdir Survivor Seda kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2017 16:29

Seda Demir’in Survivor Panorama’ya konuk olacağı öğrenildi. Survivor macerası kısa süren yarışmacısının ıssız ada ve yarışmacılar ile ilgili yapacağı açıklamalar merak konusu oldu. Seda Demir, Survivor’a ikinci hafta veda eden isim olmuştu. Peki, Yaprak Dökümü dizisinin Sedef’i olarak tanınan Seda Demir kimdir?

Haberin Devamı

Survivor macerasını kısa sürede noktalamak zorunda kalan Seda Demir, 1983 yılında doğdu. Marmara Üniversitesi’nde Fransızca kamu yönetimi mezunu olan Seda Demir, bir süre fuarlarda hostes olarak görev aldı. Çeşitli ajanslara kayıt olsa deneme çekimlerinde yer almayı reddetti. Katıldığı ilk çekimin ardından özel bir bankanın reklamlarında oynayan Seda Demir ardından oyunculuk hayatına başladı. İlk dizi deneyimini bir döneme damgasını vuran Yaprak Dökümü ile yapan Seda Demir, dizide Sedef rolünü canlandırdı. İlk sinema deneyimini ise 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle yaşadı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Seda Demir, Survivor 2017 ile yeniden gündeme geldi. Ancak takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle yarışmaya ikinci hafta veda etti. İlhan Mansız ve Serhat Akın gibi isimlerle tartışmalar yaşayan Seda Demir, Ünlüler takımının ortak oylaması sonucunda potaya kaldı ve en az sms oyu alan isim olduğu için elendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!