Seda Demir kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Seda Demir kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 10:35

Seda Demir kimdir sorusu, Survivor yarışmasıyla birlikte artış göstermeye başladı. Survivor ünlüler kadrosunda yer alan Seda Demir, yer aldığı projeler ile dikkat çekiyor. Tamamen dayanıklılık üzerine kurulu olan yarışmada fiziki şartların öne çıkması, Seda Demir kimdir sorusunun yanınan boyu ve kilosu gibi nüansları da öne çıkarıyor. Peki Seda Demir kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Seda Demir, 2017 Survivor kadrosuna katılmasıyla birlikte hakkında araştırma yapılan karakterlerden birisi oldu. Seda Demir kimdir sorularıyla güzel oyuncu hakkında arayışa giren izleyiciler, yarışma formatı gereği zorlu koşullara dayanıklılık açısından Demir hakkında boy ve kilo araştırması yaptı. Peki Seda Demir kimdir? Kaç yaşındadır? İşte güzel oyuncu hakkında merak edilen bazı detaylar

SEDA DEMİR KİMDİR?

8 Mart 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa 24 yaşında adıma atan Seda Demir, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nde eğitimine başlamıştır. Üniversite eğitimi esnasında bir bankanın reklamlarında boy gösteren Demir, Yaprak Dökümü dizisi için deneme çekimlerine davet edilmiştir. Bu davet güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi olacaktır.

Haberin Devamı

Çocukluğunda büyüyünce ne olacaksın sorularına 'masa başında değil, insanların arasında olayım' cevabını veren güzel oyuncu, hayallerindeki mesleğe oyunculukla atılmıştır. Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterine hayat veren güzel oyuncu, bu projenin ardından 2011 yılında Yıldız Masalı dizisinde Sude karakteriyle devam etmiştir. Ekranlara iki yıl kadar ara veren Demir, İntikam dizisiyle 2013 yılında tekrar ekranlara dönmüştür. 1.65 boyundaki Seda Demir, son olarak dizi alanında Beyaz Karanfil projesinde Elif karakterine hayat vermiş ve Sinema alanına geçiş yapmıştır.

Seda Demir, son olarak 2015 yılında Evlenmeden Olmaz filminde Ayşe karakteriyle ekranlara gelmiştir.

BAKMADAN GEÇME!