Seçkin Özdemir kimdir? Mehmet Erbil’in kızı Yasmin ile aşk mı yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Seçkin Özdemir kimdir Mehmet Erbil’in kızı Yasmin ile aşk mı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 17:12

Seçkin Özdemir’in Mehmet Erbil’in kızı Yasmin ile aşk yaşadığı iddiaları günün en çok konuşulan konusu oldu. Çıkan haberler ardından gözler Seçkin Özdemir’in özel hayatına çevrildi. Peki en son Ateşböceği dizisinde rol alan Seçkin Özdemir kimdir?

Haberin Devamı

Duymayan Kalmasın'ın iddiasına göre, 36 yaşındaki Seçkin Özdemir ve kendisinden 15 yaş küçük olan Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil pazartesi akşamı Cihangir'de ünlü bir mekanda sarmaş dolaş eğlendi. Aşk yaşadıkları iddia edilen çiftten bir açıklama gelmedi.  

25 Ağustos 1981 dünyaya gelen Seçkin Özdemir aslen Sinopludur. Dizi oyuncusu olan Özdemir ayrıca dj ve sunucudur. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Seçkin Özdemir şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekoru kıran Kiralık Aşk dizisinde Pamir Marden karakterini canlandırmaktadır.

İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Seçkin Özdemir üniversite eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisat bölümünde almıştır. Oyunculuk için kendini geliştiren Özdemir "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimi almıştır.2008 yılında Yaban Gülü dizisiyle kariyerine adım atan Seçkin Özdemir daha son

BAKMADAN GEÇME!