'Seçimlere bizimle birlikte gitmek isteyen 3 siyasi parti var'

Güncelleme Tarihi:

Seçimlere bizimle birlikte gitmek isteyen 3 siyasi parti var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2007 14:18

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Enis Öksüz, 23 Temmuzda yapılacak seçimlere kendileriyle birlikte gitmek isteyen 3 siyasi partinin olduğunu belirterek, bunları değerlendirdiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Öksüz, partisinin Konya il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, seçim atmosferi nedeniyle yoğun şekilde çalıştıklarını ifade etti.

Her parti gibi seçime kendi amblemleri altında girmek istediklerini belirten Öksüz, “Seçime bizimle birlikte gitmek isteyen 3 siyasi parti var. Bunları değerlendiriyoruz” dedi.

Bugüne kadar hiçbir partiyle birleşme konusunda kesin bir şey söylemediklerini kaydeden Öksüz, şunları kaydetti:
“Biz henüz karar vermeden, verilmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor. 10-15 gün içinde birleşme konusu açıklığa kavuşacak. Şu an bir şey söylemek doğru değil. Birleşme uygun görülürse yapılır. Biliyorsunuz ki seçimden sonra bir hükümet kurulacak. Bu hükümet olup bitenleri iyi kavramış, geleceği görebilen, sorumluluğunu bilen birilerinden oluşmalı. Biz bunun için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz”

Haberin Devamı

Konuşmasında Hükümetin politikalarını da eleştiren Öksüz, işsizliğin yüzde 18'e çıktığını, enflasyonun ise yokluktan düştüğünü ileri sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!