'Seçime girememe gibi derdimiz yok'

Güncelleme Tarihi:

Seçime girememe gibi derdimiz yok
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 14:18

'Seçime girememe gibi derdimiz yok'

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, "İYİ Parti olarak her türlü hazırlığımızı yaptık ve seçime girememe gibi bir derdimiz yok" dedi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin kutuplaştırıldığını iddia eden Gümüş, "Türkiye öyle bir konuma geldi ki muhafazakarlar şu partiye, Atatürkçüler şu partiye, milliyetçiler şu partiye diye insanlarımızı kutuplaştırdılar. Bir insan hem muhafazakar, hem Atatürkçü, hem de milliyetçi olamaz mı? İşte biz bunun için çalışıyoruz. Derdi vatan olan Atatürkçüleri, derdi vatan olan muhafazakarları, derdi vatan olan milliyetçileri partimize bekliyoruz. Biz muhafazakarlığı AKP'den, Atatürkçülüğü CHP'den, milliyetçiği de MHP'den kurtaracağız" dedi.

'SEÇİME GİREMEME DERDİMİZ YOK'

Halk arasında ve sosyal medyada İYİ Parti'nin seçime sokulmayacağı veya giremeyeceği gibi karalama kampanyaları yapıldığını ve bunun doğru olmadığını aktaran Başkan Gümüş, "İYİ Parti olarak her türlü hazırlığımızı yaptık ve seçime girememe gibi bir derdimiz yok. Genel merkezimiz izin vermesi halinde şu anda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde grup kurabilecek kapasitemiz var. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" diye konuştu.

Başkan Gümüş, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe ile birlikte düzenlenen basın toplantılarının her pazartesi günü rutin olarak devam edeceğini de kaydetti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!