Seçim kabininde ’Lütfen ışıkları kapatınız’ yazısı

Güncelleme Tarihi:

Seçim kabininde ’Lütfen ışıkları kapatınız’ yazısı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2015 16:29

BALIKESİR’deki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde, 1083 ve 1084 nolu sandıkların yer aldığı sınıflardaki oy kullanma kabinlerinde, üzerinde çarpı işareti bulunan ampul resmi ile "Lütfen ışıkları kapatınız" yazılı kağıtlar bulundu.

Haberin Devamı

AK Partili Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte oy kullanılan okulları gezen AK Parti Balıkesir birinci sıra milletvekili adayı Mahmut Poyrazlı’ya, Balıkesir Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ndeki partili bir gözlemci, sandıkların kurulu olduğu bazı sınıflardaki kabinlere yapıştırılmış kağıtların bulunduğunu iletti.

Sınıflara gidip üzerinde çarpı işareti bulunan ampul resmi ile "Lütfen ışıkları kapatınız" yazılı bu kağıtları kabinlerden söken AK Partili Poyrazlı, "Okulda iki sınıfa sadece oy kullanmak için kabine girecek vatandaşların rahatlıkla görebilecekleri şekilde resimli yazılar asılmış. Aynı okulda sandık olmayan diğer sınıfları da gezdiğimizde böyle yazıların olmadığını tespit ettik. Birileri seçim kampanyası sürecinde sürekli bu tip şeyler yaptı. Seçime gölge düşürmek amacıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Biz hep şunu söyledik; Bu seçimin memleket için hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ettik. Bu tip girişimler hiçbir zaman başarılı olamayacak. Milli irade, inşallah çok iyi bir şekilde bu seçimde de tecelli edecektir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!