Şebnem 100, Siren 50 verdi

Önceki akşam TEYEV Vakfı yararına, Karun Mücevherat’ın sponsorluğunda Caliente Restaurant’ta bir iftar yemeği düzenlendi.

Restoranın işletmecisi Ayfer Toprak’ın ev sahipliği yaptığı gecenin sunucusu Seray Sever’di. İlgi Gövsa ve Merve Karan’ın Siren Ertan imzalı kıyafetlerle mücevher tanıtımı yaptığı organizasyonda, herkesten bağış toplandı. Deniz Berdan, Sinem Bayer, Hülya Kalyoncu, Siren Ertan ve Şebnem Çapa’nın da konuklar arasında bulunduğu gecede Şebnem Çapa 100, Siren Ertan ise 50 YTL’lik bağış yaptı. Bu arada Ertan’ın gecenin sonunda oradan özel şoförlü Jaguar otomobiliyle ayrıldığı görüldü.

Ramazan meddahsız olmuyor

Türk Kalp Vakfı üyeleri, önceki akşam Harbiye Loft Restaurant’ta verilen iftar yemeğinde buluştu. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Yıldırımakın’ın ev sahipliği yaptığı yemeğe Uğur Batur, Esin Demirören, Nuran Erçil, Neşe Sert, Perihan Akı, Neval Güler, Lale Belkıs ve eşi Ateşböceği Yalçın’ın da aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. İlerleyen saatlerde Ateşböceği Yalçın, meddah olarak davetliler karşısına çıktı. Bir ara Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’u da hedef aldı ve ‘Aslında bakanı uzaklarda aramamıza gerek yok. Her yerde bakan var. Bu kadar götürürsek yemekleri, koca bir göbekle ‘koç’ gibi olur herkes’ dedi. Ardından sahneye eşi Lale Belkıs’ı davet eden Yalçın, hem saz çalıp hem de Belkıs’la bir şarkıda düet yaptı. Ayrıca jest yaparak o gece için hiçbir ücret talep etmeyen Loft’un işletmecisi Rasim-Suna Özkanca çiftine da Çetin Yıldırımakın tarafından bir teşekkür plaketi sunuldu.

Rol gereği gelin oldu

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Yolunu Arayan Nehir’in çekimleri sürüyor. İpek Tuzcuoğlu, Selma Güneri, Cihan Okan, Irmak Ünal ve Petek Dinçöz’ün başlıca rolleri üstlendiği dizinin seti önceki gün de Kadıköy Evlendirme Dairesi’ne kuruldu. Rol gereği gelinlik giyip nikah masasına oturan Dinçöz’ün çok heyecanlı olduğu görüldü.
Yazarın Tüm Yazıları