Seba hesap sordu

Güncelleme Tarihi:

Seba hesap sordu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar karşısında suskunluğunu bozan Başkan Süleyman Seba, ‘‘Takımın tek patronu Toshack'tır. Onun her dediğini yapmak zorundasınız. Kimsenin gözünün yaşına bakmam’’ dedi.

UYARIDA BULUNDU

Beşiktaş Kulübü Başkanı Süleyman Seba, dün siyah beyazlı futbolcuları makamına çağırarak uyarıda bulundu. Beşiktaş'ın sezon başında iyi bir çıkış yaptığını söyleyen Seba, toplantıda takımın son haftalarda aldığı mağlubiyetin nedenlerini sordu.

PATRON TOSHACK

Yönetici İlker Özbilek ile de bir süre görüşen Başkan Süleyman Seba futbolculara, ‘‘Takımın tek patronu Toshack'tır. Onun her dediğini yapmak zorundasınız. Kimsenin gözünün yaşına bakmam, Toshack'ın raporunu uygularım’’ diye gözdağı verdi.

ŞAHSİYET BIRAKMADI

Seba'ya takım içindeki bazı sorunları anlatan futbolcular da Toshack'ı şikayet ederek, ‘‘Bizde şahsiyet bırakmadı. Takım başarılı olduğunda kendisini ön planda oluyor. Mağlubiyette ise faturayı bize çıkartıyor. Disiplin sömürüsü yapıyor’’ dediler.

BAŞARI SÖZÜ ALDI

Bunun üzerine Başkan Seba, Teknik Direktör Toshack ile bir görüşme yapacağını ve takım içindeki sorunların tamamen ortadan kaldırılması için çalışacağını ifade etti. Seba, futbolculardan bundan sonraki haftalarda başarılı olacakları sözünü aldı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!