Seat Leon’da 5 Bin TL İndirim

Güncelleme Tarihi:

Seat Leon’da 5 Bin TL İndirim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 10:00

İSOTLAR GRUP SEAT'IN LEON MODELLERİNDE, CAZİP FIRSATLAR SUNUYOR.

Otomotiv sektöründe yarım asırlık İsotlar Grup şemsiyesi altında faaliyetini sürdüren Aykan, Kayseri’de temsil ettiği markalardan biri olan Seat’ın Leon modellerinde, cazip fırsatlar sunuyor.
Dünyanın dev otomotiv markalarını Adana, İncirlik, Osmaniye ve Kayseri’deki showroomlarında müşterileriyle buluşturan Aykan, Leon Dizel ve Leon ST modellerinde fiyat avantajlarını sunuyor. Seat Leon ST’de ve Leon dizel otomatik modellerine özel bu kampanya ile 5 bin TL’ye varan indirim uygulanıyor.
Kampanya kapsamında Seat’ın en ilgi gören model ailesi olan Leon’lar 57.000 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. Kampanyada, Leon’un dizel versiyonlarında 5 bin TL’ye varan indirim olanağı tanınıyor.
Ailenin genç ve sportif tasarımının yanı sıra sunduğu fonksiyonellik ile öne çıkan versiyonu Leon ST’de de indirim fırsatı Kayserili Seat tutkunları için devam ediyor. Kampanyada Leon ST modeller de anahtar teslim fiyatlarında 5 bin TL’ye varan tavsiye edilen indirimle alınabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!