Schuster transferine ilk yorumlar

Güncelleme Tarihi:

Schuster transferine ilk yorumlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 14:31

Beşiktaş Kulübü Alman teknik adam Bernd Schuster ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Haberin Devamı

Alman teknik adamın transferi için yapılan ilk görüşler şu şekilde.

BEŞİKTAŞLI ESKİ FUTBOLCU MUSTAFA DOĞAN

"Mustafa hoca görevdeyken Schuster ile konuşulduğu söyleniyordu. Neyse sonuçta hayırlısı olsun. Bern Schuster, kendi futbol dünyasında büyük bir isim. Antrenör olarak yeni bir takıma adapte olması kolay değil. Ancak ona da bir şans verilmeli. Schuster buraya gelirken cebinde bir transfer listesiyle gelmiştir. Schuster dünya futbolunda karizması olan, ismi olan biri. Başarılar diliyorum.

BEŞİKTAŞLI ESKİ FUTBOLCU VE HÜRRİYET GAZETESİ YAZARI FEYYAZ UÇAR

Beşiktaş neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Schuster bir futbolcu değil ki gelip başka bir takım seni onun elinden kaçırsın. Bence Beşiktaş Kulübü geçen hafta Schuster haberlerini görüştükleri birkaç hoca olduğu için yalanladı. Schuster ile anlaştılar, onu kenarda tuttular. Asıl almak istedikleri hoca ile görüştüler, ondan da olumsuz yanıt alınca Schuster'i açıkladılar. mevcut yönetimin artık istikrarlı başarıya ihtiyacı var. Çifte kupadan sonra bu sene ki başarısızlık onları sıkıntıya soktu.

Haberin Devamı

ORHAN CAN - HURRİYET.COM.TR WEB TV MÜDÜRÜ

Bir haftalık komedi sona erdi.. Kulüp başkanı, ''Schuster Beşiktaş'ta'' haberleri üzerine çıkacak, ''Yok böyle bir şey. Beni sahtekarlıkla itham edenler var.. Neymiş Mustafa Denizli'yi gönderip, Schuster'i getirecekmişim. Bunu söyleyenler Beşiktaş Kulübü Başkanı'na hakaret ediyor'' dedikten bir hafta sonra gidip de Schuster ile anlaşma imzalıyorsa, ben de bu olaya komedi derim.. Bu olay Beşiktaş'a yakışmadı. Yıldırım Demirören geçen hafta bu olay ortaya çıktığında ''Hocamız rahatsızlığını dile getirdi, artık çalışmak istemiyor. Bu yüzden hemen teknik direktör arayışlarına başladık. Schuster de bu adaylardan biri'' deseydi, çok daha şık olurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!