Schuster haftaya İstanbul'a gelecek

Güncelleme Tarihi:

Schuster haftaya İstanbula gelecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 14:48

Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından Alman çalışıtırıcı Bernd Schuster ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar teknik direktör arayışlarına bir haftadır sürdürürken, bugün İspanya'nın Sevilla kentinde yapılan son görüşme sonrası Schuster ile anlaşmaya varıldı. Alman teknik adamın önümüzdeki hafta salı veya çarşamba günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Schuster isminin öncelikle kendi içine de sindiğini söylerken, ekonomik açıdan siyah beyazlı takımın şartlarına en uygun teknik adamı tercih ettiklerini belirterek, "İspanya'da bulunan başkanımız Yıldırım Demirören ve futbol komitemiz Alman teknik adam Bernd Schuster ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Son bir haftadır yaptıkları görüşmeler sonrası bugün Schuster ile temasa geçildi ve anlaşma sağlandı. Bernd Schuster'in altyapıya verdiği önem, kariyeri ve ekonomik açıdan en uygun şartlara sahip olması tercih nedenimiz oldu. Anlaşmanın diğer maddelerini ve detayları daha sonra açıklayacağız" dedi.

Haberin Devamı

Schuster'in yardımcısının kim olacağının henüz belli olmadığını kaydeden Düren, "Yeni teknik patronumuzun yardımcıları henüz belli değil ama Tayfur Havutçu ile yola devam etmek istiyoruz. Kendisinin Almanca bilmesi avantaj olacaktır" şeklinde konuştu.

Schuster ismini öncelikle kendisinin de benimsediğinin altını çizen Mete Düren, "Bizim planlarımızda Schuster yoktu ancak Mustafa Denizli'nin yaşadığı sağlık sorunları sebebi ile mecburen böyle bir karar verdik. Mecburen teknik direktör değişikliğine gittik. Schuster İstanbul'a salı veya çarşamba günü gelecek" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!