Schumi'den eleştirilere cevap

Güncelleme Tarihi:

Schumiden eleştirilere cevap
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 14:46

Michael Schumacher, Kanada Grand Prix'deki performansına yönelik eleştirilere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

BBC yorumcusu Martin Brundle, David Coulthard ve Eddie Jordan'ın kendisi hakkındaki yorumlarına tepkisi sorulan Schumacher, "Bunları ciddiye almıyorum, çünkü Formula 1'de farklı unsurlar sözkonusu, bunların bir bölümü de işin gösteri kısmı" cevabını verdi.

Schumacher, "O yüzden bu yorumları, gerçekçi eleştireler olarak ciddiye almıyorum. Bunları işin şov kısmı olarak görüyorum. Hakkımda olumsuz şeyler söylemek bazen dikkat çekiyor, belki de amaçlanan şey budur" dedi.

Bu tür eleştirlere duymamayı ve bunlara cevap vermemeyi tercih ettiğini belirten Schumacher, bununla birlikte bu sezon daha iyi bir performans görebileceğini ancak tüm bunların öğrenme sürecinin parçası olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Schumacher, "Evet hatalar yapıyorsunuz, belli şeyleri daha iyi hale getirebilirdiniz. Ancak neticede dünyada, üç yıllık bir aranın ardından 41 yaşında geri dönen ve böylesine yüksek bir seviyede rekabet eden çok fazla kişi yok" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

Sürüş bilgisini kaybetmediğini ifade eden Alman pilot, "Ne yaptığımı biliyorum. İşimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum. 91 grand prix kazanıp, 7 kez dün şampiyonu olduğumda da kendimi daha nasıl geliştirebilirim diye düşünüyordum, şimdi de aynı şeyi düşünüyorum" dedi.

Önlerde mücadele edememesinde önemli faktörün oluksuz lastikleri anlamakta olduğunu belirten Schumacher, "Asıl mesele bu lastikleri anlamak ve bunlardan en iyi şekilde faydalanmak. Sebebi ne olursa olsun sıralamalarda bunu yapamadık, performans açısından maksimum seviyede olabilmemiz için bu durumu anlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!